Terugblik 60+ clubkampioenschappen

Zaterdag 23 maart 2024

En toen was het lente. 

Althans de eerste drie dagen van de clubkampioenschappen 60+ die duurden van 18 maart tot en met 22 maart 2024. De weersomstandigheden hebben zeker bijgedragen aan het welslagen van dit toernooi, maar vooral de deelnemers hebben het toernooi gemaakt tot een succes. 54 mannen en vrouwen die 52 wedstrijden hebben gestreden om de felbegeerde handdoek. Zij deden dat met veel inzet en sportiviteit. 

Eén wedstrijd kon helaas niet doorgaan vanwege een blessure. De overige wedstrijden werden conform het geplande tijdstip afgewerkt. Opmerkelijk veel wedstrijden werden afgesloten met een tiebreak. Tenminste, als je niet tegen Ed Hedeman speelde.

De clubkampioenschappen 60+ werden vrijdagmiddag afgesloten met het uitreiken van de prijzen en het nuttigen van een hapje en een sapje.

De organisatie is gematigd tevreden met het aantal inschrijvingen. Het kan echter altijd beter. Zeker voor een toernooi waarvoor je geen inschrijfgeld betaalt en bovendien nog een gratis consumptie en wat lekkers aangeboden krijgt. Daarnaast claimt de wedstrijdleiding warme contacten te hebben met de directeur van Buienradar. Mooi tennisweer is dus verzekerd.

Wij zien jullie inschrijvingen voor volgend jaar nu al tegemoet!

Fred en Hans

Bekijk de foto's

 
 
 
 
 

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

BICT Groep ITF The Hague 7 juli tot en met 14 juli

Tennisliefhebbers opgelet! Van maandag 8 juli en zondag 14 juli is de Rhijenhof het decor voor internationaal toptennis.

Nieuwsbrief mei 2024

evenementen, zomerchallenge, parkeren, nieuwe website, afhangen, TVDR en sponsorupdates

verslag van SPE Toernooi 2024

Het was een zeer geslaagd toernooi met prachtig weer, 64 gezellige sportieve deelnemers,  een heerlijke lunch en mooie prijzen

Nieuwsbrief april 2024

evenementen, zomerchallenge, piekuren, parkeren, speeltuin en jeu de boules en meer

Tiebreak Challenge

Onze winnaars!