Nieuwsbrief juni 2024

Zondag 30 juni 2024

Evenementen

Padel zomercompetitie:
De zomercompetitie duurt nog tot 7 juli. Daarna zijn er eventueel nog twee inhaalweekenden.

Rovera Laddercompetitie:
De tennis laddercompetitie is 28 juni van start gegaan. Omdat de zomer padel competitie langer doorloopt, zal de padel laddercompetitie op 12, 19 of 26 juli, afhankelijk van inhaaldagen voor de padelcompetitie, van start gaan.

Just Zoetermeerse cup
De Just Zoetermeerse cup wordt op zaterdag en zondag 6 & 7 juli bij ALTV gehouden. Hierbij strijden wij tegen de 3 andere grote verenigingen van Zoetermeer. Er worden nog deelnemers gezocht voor de zaterdag DD 5 en DD 6, en voor de zondag DD 5, DD 6, HD 6 35+ en HD 7 35+. Voor vragen en aanmelden graag een appje naar Tom Linssen 06 14582249.

Ladies day
De Ladies Day is op zaterdag 3 augustus. We kunnen nog enkele deelnemers plaatsen, dus twijfel niet en schrijf je snel in via een mail.

Open toernooi senioren
Het Open toernooi senioren tennis en padel wordt van maandag 19 t/m zondag 25 augustus gespeeld. Het wordt dit jaar een extra groot feest, met lekker eten, leuke side events en natuurlijk mooie tennisen padelwedstrijden. Thema: post Olympische Spelen.

Wijntoernooi
De datum van het Wijntoernooi is bekend! Op zaterdag 7 september wordt dit toernooi georganiseerd door een geheel nieuwe organisatie. Aanspreekpunten zijn Ellen Borger en Roy Peeters. Het nieuwe team neemt het over van Siemon Schreijer die dit geslaagde toernooi heel vaak heeft georganiseerd. Siemon, dank daarvoor!

Afspraken afhangen

Graag willen wij wat afspraken die er zijn met betrekking tot het afhangen onder jullie aandacht brengen. Wij zien dat niet iedereen zich hieraan houdt. Omdat wij als bestuur geen politieagentje willen spelen verzoeken wij de leden deze afspraken in acht te nemen en elkaar respectvol aan te spreken als dit niet gebeurt.

  • Als je met z’n vieren speelt hang dan met z’n vieren af.
  • Hang niet af onder een andere naam.
  • Voor intro’s moet worden afgehangen en betaald (bij de bar).
  • Voor en na je les is het tijdens de piekuren niet de bedoeling dat je afhangt.
  • Bij padel mag binnen de piekuren alleen met 4 personen worden afgehangen.
    Buiten de piekuren is 2 t/m 4 personen mogelijk.

Elektrisch installateur of installatiebedrijf gevraagd

Voor onze brand- en opstalverzekering is het noodzakelijk dat onze elektrische installaties en de zonnepanelen regelmatig gekeurd worden volgens NEN- en ISO-normeringen. Recentelijk heeft een keuring plaatsgevonden en de gevraagde en vereiste verbeteringen zijn door Siemon en Ton aangebracht. Dank daarvoor. Nu moet de gehele elektrische installatie echter door een erkend installateur goedgekeurd en afgemeld worden. Wij verwachten dat we wel een lid of bedrijf binnen ons ledenbestand hebben die dit op de juiste wijze zou kunnen en willen uitvoeren.

Ben of ken jij iemand? Dan graag contact opnemen met contact opnemen met Ton Overtoom 06-2290682.

Prijsvraag

Tennisliefhebbers opgelet! Van maandag 8 juli t/m zondag 14 juli is de Rhijenhof het decor voor internationaal toptennis. Op zondag 7 juli zijn de kwalificatiewedstrijden. De top200 spelers vanuit de hele wereld zijn aanwezig. Arantxa Rus, al jaren de nummer 1 van Nederland speelt ook mee. Vorig jaar won zij het toernooi.

Als je wilt gaan kijken dan kan dat! Doordeweeks is het toernooi gratis.

Speciaal voor onze leden is er een winactie en mogen wij 2 tickets beschikbaar stellen voor het finaleweekend. Vul de prijsvraag in en win de tickets!

De Jeugdcommissie

We hebben 2 succesvolle jeugdevenementen gehad; de competitiespelers en hun gezinnen hebben de competitie afgesloten met een zeer gezellige barbecue! Daarnaast hebben we ons open jeugdtoernooi gespeeld in het weekend van 22 en 23 juni. Meerdere TPV Seghwaert leden zijn in de prijzen gevallen en hebben mooie bekers mogen ontvangen. Alle prijswinnaars zijn hier te vinden.

In het najaar zal ons jaarlijkse jeugdkamp weer plaatsvinden. Dit jaar gaan we met de groep naar een mooie locatie in Friesland! Het Fun4Kids team onder leiding van onze trainer Tom Linssen zal het programma weer verzorgen en de jeugdcommissie zorgt voor het vervoer, de locatie en het eten en drinken. Er zijn inmiddels ruim 20 inschrijvingen en er is nog plek voor meer. Dus twijfel niet en meld je aan!

 
 

Padelcommissie

Wij zijn heel blij te kunnen melden dat Mustafa Aslan gaat toetreden tot de Padelcommissie en dus de TC van onze vereniging. Welkom Mustafa en veel succes met alle activiteiten.

Hieronder een introductie van Mustafa:

‘Beste leden van TPV Seghwaert!

Met veel enthousiasme introduceer ik mezelf als nieuwe aanwinst van de Padelcommissie. Mijn naam is Mustafa en ik ben een gepassioneerde beoefenaar van padel. Ik kijk ernaar uit om mijn ervaring en liefde voor deze sport in te zetten om onze vereniging verder te laten groeien.

Mijn doel is om zowel op recreatief als competitief niveau bij te dragen aan toekomstige padelsuccessen. Ik wil de speelervaring voor alle leden verbeteren en samen met jullie streven naar sportieve hoogtepunten en een bloeiende padelgemeenschap. Met onze gezamenlijke inzet en passie voor padel ben ik ervan overtuigd dat we mooie dingen kunnen bereiken. Hebben jullie vragen, ideeën of wil je simpelweg je ervaringen delen vanuit de padelbaan? Spreek me gerust aan op de club. Ik ben er vaak genoeg!

Met sportieve groet,
Mustafa Aslan

Gratis zonnebrand in de strijd tegen huidkanker

Geniet jij ook zo van de zon? Vergeet je vooral niet in te smeren. Om je te helpen herinneren hebben we van Univé een zonnebranddispenser gekregen.

De dispenser hangt aan het hek bij tennisbaan 2. Met de actie willen wij, met Univé, mensen alert maken op het gevaar van verbranding en langdurige blootstelling aan de zon en zo de kans op huidkanker verkleinen.

Naam padelplein

Het heeft even geduurd, maar padelplein heeft officieel de naam: Padelplein

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

Tiebreak Challenge Finaledag

Onze winnaars van de voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel), mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open!

BICT Groep ITF The Hague 7 juli tot en met 14 juli

Tennisliefhebbers opgelet! Van maandag 8 juli en zondag 14 juli is de Rhijenhof het decor voor internationaal toptennis.