Tiebreak Challenge Finaledag

Dinsdag 18 juni 2024

Op 28 april j.l zijn de voorrondes geweest van de Tiebreak Challenge op TPV Seghwaert. Een evenement dat georganiseerd is in het kader van 125 jaar KNLTB.

De winnaars van deze voorrondes, Kevin en Maarten (tennis) en Julian en Xander (padel) mochten gisteren strijden voor een finaleplek tijdens de Finaledag van het Libema Open. Deze voorronde waar alle winnaars van alle verenigingen bij elkaar kwamen, werd gehouden op het tennispark Maliskamp wat dicht bij het Libema Open ligt.

Kevin en Maarten zaten in een afvalschema van 128 dubbels(!!!) en hadden een zeer pittige loting. Na een dappere strijd moesten ze helaas hun meerdere erkennen in de eerste ronde en hield het toernooi hier voor hun op.

Kevin en Maarten TBC2024
 

Julian en Xander zaten in een poule van 4. Zij moesten dus 3 wedstrijden spelen en wisten deze door zeer goed spel allemaal te winnen. Daardoor plaatsten ze zich voor de eindronde op de Padelbaan van het Libema Open.

Daar zaten ze in een afvalschema, in de halve finale. Het was een zeer spannende wedstrijd die ze helaas niet winnend konden afsluiten. Toch super trots op dit mooie resultaat. En weer een belevenis rijker.

Kevin, Maarten, Julian en Xander. TPV Seghwaert is trots op jullie!

Nieuws

Het recente nieuws van TPV Seghwaert

Winnaar JUST Zoetermeerse cup

TPV Seghwaert wint de 2024 editie van de JUST Zoetermeerse cup!

Nieuwsbrief juni 2024

evenementen, afspraken afhangen, installateur gevraagd, updates en zonnebrand

Open Jeugdtoernooi 2024

Het open jeugdtoernooi 2024 was een groot succes! Heerlijk weer, prachtige, sportieve wedstrijden en blije winnaars!

Schrijf je in voor de ladies day

Op zaterdag  3 augustus wordt de Ladiesday weer georganiseerd. Deze dag is voor alle dames van TPV Seghwaert!

BICT Groep ITF The Hague 7 juli tot en met 14 juli

Tennisliefhebbers opgelet! Van maandag 8 juli en zondag 14 juli is de Rhijenhof het decor voor internationaal toptennis.